skip to Main Content

Välkommen till Bromarv-bloggen

Hej och kul att du har hittat hit! Här kommer vi att ett par gånger i månaden berätta om livet i Bromarv, och filosofera kring hur det är att flytta till och bo på landet ur olika perspektiv. Förutom bilder och berättelser ur vardagen i årets Nyländska by 2022 (och världens bästa plats i högsta allmänhet) står också intervjuer av bromarvbor samt presentationer av platser, företag, föreningar och traditioner i byn på programmet. Inläggen kommer vi att på äkta Bromarv-vis publicera glatt huller om buller på finska och svenska, så bloggen lämpar sig även för att öva det andra inhemska på precis samma sätt som livet i Bromarv i övrigt.

Bromarvtroll

Praktisk information om kommande evenemang och annat nyttigt fortsätter här på hemsidan och på Facebook via Bromarv Info på samma sätt som förut.

Syftet med bloggen är i första hand att ge möjliga nyinflyttare och andra nyfikna en bild av hur deras liv här i byn skulle kunna se ut i praktiken – och således förhoppningsvis sänka tröskeln till att flytta – men vi hoppas att innehållet skall vara av intresse också för andra bromarvvänner. Berätta gärna i kommentarsfältet nedan om du har önskemål eller idéer till frågor/teman/övrigt som du tycker att det skulle vara nyttigt eller intressant att vi behandlar! Det går naturligtvis också bra att skicka e-post till info[a]bromarv.fi, eller att helt enkelt rycka någon av MyBromarv-gänget (Mikael Aminoff, Sonja Beja, Mikael Gestrin, Mikael Ingberg, Mårten Johansson, Heidi Lindholm och Katja Palin) i ärmen när vi träffas i byn!

/Sonja

Back To Top