Skip to content

Tervetuloa Bromarv-blogiin!

Hei ja kivaa, että olet löytänyt tänne! Täällä tulemme pari kertaa kuukaudessa julkaisemaan tarinoita elämästä vuoden Uudenmaan kylässä 2022 (ja yleisesti ottaen maailman parhaassa paikassa), sekä yleisempää pohdintaa maallemuuttamisesta eri näkökulmista. Arkikuvien ja -kuvausten lisäksi luvassa on ainakin Bromarvilaisten haastatteluja sekä kylän perinteiden, kylässä sijaitsevien paikkojen ja toimivien yhdistysten ja yritysten esittelyjä. Tekstiä tullaan julkaisemaan Bromarvilaisittain iloisesti sikin sokin suomeksi ja ruotsiksi, eli blogi soveltuu myös toisen kotimaisen harjoittelemiseen – samalla tavalla kuten käynti missä tahansa kylän liikkeistä tai tapahtumista.

Tapahtumista puheen ollen, tiedotus tulevista sellaisista ja muista käytännöllisistä asioista jatkuu Facebookissa Bromarv Info-sivun kautta kuten ennenkin.

Blogin tarkoitus on ensisijaisesti auttaa Bromarviin muttoa harkitsevia ja muita kiinnostuneita hahmottamaan miltä heidän elämänsä Bromarvissa voisi näyttää (ja siten madaltaa mahdollisten muuttamisen tiellä olevia esteitä), mutta toivomme tietenkin sisältön kiinnostavan myös muita Bromarvin ystäviä. Kerrothan kommenteissa millaista sisältöä juuri sinä toivoisit blogilta, tai jos sinulla on ehdotuksia tai toiveita blogissa käsiteltävien aiheiden/kysymysten/teemojen suhteen. Saat tietenkin myös mielellään lähettää meille sähköpostia osoitteeseen info[a]bromarv.fi, tai tulla nykäisemään ketä tahansa MyBromarv-ryhmästä (Mikael Aminoff, Sonja Beja, Mikael Gestrin, Mikael Ingberg, Mårten Johansson, Heidi Lindholm och Katja Palin) hihasta, kun tapaamme kylillä.

/Sonja

Back To Top