skip to Main Content
FURUMALM: Nya bostäder planeras i centrum av Bromarv

Ett nytt havsnära bostadsprojekt är i startgroparna i Bromarv bycentrum. Raseborgs stad beslöt 28.3.2022 att sälja en del av Furumalmfastigheten på åsen öster om Vättlaxvägen och söder om biblioteket till ett under bildning varande bolag. De som är med i bolaget är Peter Böckelman, Magnus von Knorring, Mikael Aminoff, Mikael Ingberg och Mårten Johansson.

De målgrupper bolaget riktar sig till är barnfamiljer som är intresserade av ett havsnära boende, de som arbetar på distans i alla åldrar, pensionärer som vill ha ett urbant skärgårdsalternativ antingen som fast boende eller som deltidsboende. Sammanlagt kan det handla om ca 15 bostäder beroende på bostädernas storlek och tidtabellen för brandstationens flytt.

Planering inleds före sommaren, men byggstarten blir tidigast nästa år. Bolaget kommer med mer information i maj-juni. Du kan redan nu meddela intresse på adress info@furumalm.fi.

En första vision om hur området kunde utvecklas från 2021. Nästa skiss kommer till sommaren.

Bostäder till salu

Under det senaste året har det varit rekordefterfrågan på fastigheter i Bromarv. Klicka på Etuovi.com eller Oikotie.com så ser du de fastigheter som idag är till salu. På samma sidor kan du också hitta tomter och fritidsbostäder gemom att klicka på de relevanta flikarna

Mera Bostäder

Året runt fritidsstuga att hyra – Skeppars

Året runt fritidssstuga att hyra 2 km från Bromarf centrum. Sydläge. El- och ved uppvärmning. Modernt kök. WC ,duschskåp. 3 sovrum , täljstenskakelugn. Bastu vid havet. Sandstrand

Ledig fr.o.m 1.7. 2022

Jan de la Chapelle svarar på frågor tel 0400482544

Jan@delachapelle.fi

Tomter

EGH Tomt Bromarv 5,3 ha

Välkommen och bygga ditt drömhus på vackra strandtomten i Bromarv. Undantagslov beviljats och i kraft…

En tomt vid Rusthållsvägen nära centrum

Lägenhet Tomten är ett outbrutet område av stomlägenheten Bromarf (710-509-1-126). Areal ca 2500 m². Läge…

Fyra tomter vid Vättlaxvägen 1km från centrum

Lägenhet Fyra tomter till salu vid Vättlaxvägen. En av tomterna är ett outbrutet område av…

Back To Top