Skip to content

Skafferi Ett

Målet är att försöka erbjuda allt kunderna vill ha, finns inte det som kunderna frågar efter på hyllan så beställer man. Med den filosofin har företagarna Ragna-Lise Karlsson och Tanja Eriksson mångdubblat sortimentet under de snart 12 åren de varit köpmän.

Om kunderna inte hittar det de behöver här så åker de in till stan och då köper de också allt annat där. Därför försöker vi ha allt från rätt sorts creme fraiche till oljor, redskap och inredningsgrejer, säger Ragna-Lise Karlsson.

Butiken i Bromarv fungerar som spindeln i nätet när det gäller förmedla varor från andra företagare till kunder. Det händer att fiskare hämtar in fisk som någon kund har beställt och den förvaras i butikens frys i väntan på att kunden kommer. Eller att Ragna-Lise förmedlar beställningen till någon hemmabagare om en kund vill ha en tårta eller annat specialbakverk.

Visst kan jag ju beställa en tårta från t ex Fazer och vi får den hit med våra varuleveranser, men hellre beställer jag från någon här lokalt. Jag ser inte de lokala producenterna som konkurrenter utan skulle gärna sälja mer lokala produkter. Samarbete är nyckelordet för att klara sig på små orter är Ragna-Lise övertygad om.

Mångsidig butik, har allting man behöver” Rony Kalenius

Fantastisk och personlig butik. Trevlig personal och stort sortiment för att vara en så liten butik” In

”Det är bara så bra. Värt att besöka” Rolf Lindholm

“Dom är byns hjärta” Pekka Markkanen

Nyttig information

Hälsovårdarens öppna hälso- och sjukvårdsmottagning måndagar kl. 9–11.

Vättlaxvägen 20 bostad 2.

Telefontid måndagar kl. 8-11; 019 289 3262.

För ytterligare uppgifter se https://www.raseborg.fi/social-och-halsovard/

Raseborgs serviceutbud: Social- och hälsovård, Boende och Miljö, Fritid

Matkahuoltos busstidtabeller

Info om Fiskekort och Allemansrätt

Back To Top