skip to Main Content

Skafferi Ett

Tavoitteena on tarjota kaikkea, mitä asiakkaat haluavat ja jos jotain tuotetta ei ole, sitä voidaan tilata. Tätä periaatetta noudattamalla kauppiaat Ragna-Lise Karlsson ja Tanja Eriksson ovat moninkertaistaneet valikoiman jo lähes 12 kauppiasvuotensa aikana.

-Jos asiakkaat eivät löydä täältä sitä, mitä ovat tulleet hakemaan, he lähtevät Tammisaaresta sitä ostamaan ja samalla ostavat sieltä kaiken muunkin. Siksi yritämme pitää valikoimissamme kaikkea creme fraichesta öljyihin, työkaluihin ja sisustustarvikkeisiin, kertoo Ragna-Lise Karlsson.

Bromarvin kyläkauppa on kuin hämähäkki verkossa yrittäessään välittää tavaroita muilta yrittäjiltä asiakkaille. Toisinaan kalastaja tuo asiakkaan tilaamat kalat kylmäsäilytykseen kyläkauppaan, josta asiakas pääsee ne helposti noutamaan. Ragna-Lise välittää myös asiakkaiden tilauksia esimerkiksi leivonnaisista paikallisille kotileipureille.

-Tietenkin voisin tilata kakun vaikka Fazerilta ja saada sen tänne toimitettuna muiden tavarantoimitusten mukana, mutta mieluummin tilaan kaiken minkä voin paikallisilta tekijöiltä. En pidä paikallisia tuottajia kilpailijoina, vaan ottaisin mielelläni myyntiin enemmänkin paikallisia tuotteita. Yhteistyö on onnistumisen avain pienillä alueilla, siitä Ragna-Lise Karlsson on täysin vakuuttunut.

”Sitä mitä ei täältä löydy ei tarvitse” Katja Eriksson

”Hieno monipuolinen kyläkauppa josta löytyy jokaiselle jotakin ja heillä on erinomainen palvelu” Björn Mandelin

”Hyvä valikoima kaikenlaisia tuotteita, paljon tuotteita joita ei saa muista ruokakaupoista. Ystävällinen henkilökunta. Kannattaa myös käydä kellarissa, joka löytyy kassojen takana ? Emilia Rehn

”Ihan ässä kauppa” Mikko Pajamies

Hyödyllistä tietoa

Terveydenhoitajan avoin terveys- ja sairaanhoitovastaanotto maanantaisin klo. 9–11.

Vättlaxintie 20 asunto 2.

Puhelinaika maanantaisin klo 8-11; 019 289 3262.

Lisätietoja  https://www.raasepori.fi/sosiaali-ja-terveydenhuolto/

Back To Top