Skip to content

Bromarvissa on paljon näkemisen ja kokemisen arvoista!

Luonto

Bromarvin manneralueelta on korkeintaan kaksi kilometria merelle joka pisteestä. Bromarvin luonto on hyvin ainutlaatuinen monella tapaa – suurin osa kylästä seuraa Salpausselän toista harjua, joka tekee luonnosta monipuolisen ja kiinnostavan. Täällä voit ihailla tähtitaivasta ilman valosaastetta ja hiljaisuutta, joka on lähes absoluuttinen. Vaella mielettömillä kallioilla kuten Vaktkojbergetillä ja Trollklyftanilla. Näe yllin kyllin hirviä, kauriita, pähkinäpensaita, sieniä ja marjoja.

Lähellä merta

Uimarannat

Bromarv on kansallisesti ja kansainvälisestikin tunnettu viidestä erinomaisesta uimarannastaan. Kiitos Salpausselän harjun on Bromarvin rannat samettista hiekkaa ja vesi kirkasta. Padvan uimaranta muistuttaa Eestin Pärnua ja eteläistä Itämerta usean kilometrin pituisella hiekkarannallaan. Padva on myös julistettu useaan otteeseen yhdeksi Uudenmaan ehdottomasti kauneimmista ja parhaista uimarannoista.

 

 

Vierasvenesatama

Bromarvin uudistettu vierasvenesatama tarjoaa monipuolisia satamapalveluita.

Sivu

Juhannus 2018

Kulttuuri ja tapahtumat

Kulttuuri on tärkeä asia Bromarville – monet tunnetut kulttuurihenkilöt sekä asuvat että viettävät paljon aikaa Bromarvissa. Konsertti- ja tapahtumatarjonta on laaja ja monipuolinen, sillä täältä löytyy useita, uniikkeja tapahtumatiloja. Juhannus- ja joulumarkkinat ovat hyvin suosittuja kattavalla tarjonnalla paikallisia herkkuja, käsitöitä, ja raaka-aineita.

Tapahtumat

Kansjerf Kulturgård Bromarv
Kansjerf Kulttuuritila

Kansjerfin Kulttuuritila

Kansjerfin Kulttuuritilalla on ainutlaatuiset puitteet matkailulle, työskentelylle, hiljentymiselle, elämyksille ja tapahtumille.

Kulttuuritila järjestää joogaretriittejä, hyvinvointikursseja, kulttuuri- ja yritystapahtumia sekä rentoutumisviikonloppuja yksityishenkilöille ja pienryhmille.

Kotisivu

Riilahden kartano

Riilahden kartano

Riilahden kartano on luomutila, jossa kasvatetaan ja myydään onnellista, vapaana liikkuvaa luomulihakarjaa. Lokakuussa 2019 Riilahden luomuliha on, ensimmäisenä Suomessa, todettu olevan hiilineutraalia.

Riilahti sijaitsee kulttuurihistoriallisesti arvokkaassa upeassa saaristolaismaisemassa Bromarvin kirkonkylän kupeessa. Riilahdessa tärkeää on eläinten hyvinvointi, luomutuotanto ja ekologinen ajattelutapa.

Kartanon muihin palveluihin kuuluu mökkivuokraus, seikkailu- ja elämyspalvelut, kokouspalvelut sekä kesäisin ratsastus.

Kotisivu

Liikunta

Ulkoilmaliikuntapaikka: Folkhälsan i Bromarv r.f. rakensivat yhteistyössä Raaseporin kaupungin kanssa kesäksi 2020 uuden liikuntapaikan joka on varustettu neljällä liikuntavälineellä. Paikka löytyy uimarannan ja parkkipaikan vierestä.

Vaktkojbergetin kuntoportaat: Vaktkojbergetillä Kårbölessä on rakennettu uudet kuntoportaat 140 askeleella ja 30 metrin korkeuserolla.

Digitaalinen luontopolku Bromarvin korkeimman kallion huipulla: Kårbölen kartanon alueella löytyy digitaalinen luontopolku. Polku vie sinut Bromarvin  korkeimman kallion huipulle, Vaktkojberget, joka on 60 m korkea.

Back To Top