Skip to content

Tilat Bromarvissa

Bromarvissa on monta, perinteikästä vanhaa tilaa kuten rannikkopaikkakunnilla tapaa olla. Rilax, Kansjerf, Könick, Rekuby, Kivitok jne. muodostavat kulttuurihistoriallisesti uniikin, kauniin ja mielenkiintoisen alueen Bromarvin läpi. Useimmat tilat ovat aktiivisia elintarvike- ja maataloustuottajia, jotka viljelevät ja kasvattavat viljaa, lihaa, kasviksia, kananmunia ja paljon muuta.

Riilahden kartano

Riilahden kartano on vanha sukutila vuodelta 1645 joka harjoittaa luomumaataloutta. Tilan päätuotantosuuntaus on eläintenpito ja hiilidioksidineutraalin Hereford-lihan suoramyynti. Lihaa myydään Bromarvin torilla sekä ennakkotilauksesta. Rilaxin metsiä hoidetaan pitkäjänteisesti luonnon monimuotoisuutta huomiolla pitäen. Monet metsäalueet kuuluvat luonnonsuojelun piiriin.

Tilan palveluihin kuuluu mm. mökkivuokraus, ratsastusleirit, ulkoilu, opastetut kierrokset, erämaaelämykset sekä erilaisten juhlien järjestäminen. Huom! Tila ei ole yleisölle avoin nähtävyys – vierailijat otetaan vastaan ainoastaan ennakkovarauksella.

Kotisivu

Kansjerfin Kulttuuritila

Kansjerfin Kulttuuritilan historia ulottuu 1400-luvulle, jolloin Kansjerf oli kalastajakylä viidellä kalastajataloudella. Tänään Kansjerf on monipuolinen kulttuurihelmi läntisen Uudenmaan kulttuurielämässä – taiteilijaresidenssi, Bed & Breakfast, kahvila ja ravintola, jooga- ja kulttuurikeskus sekä tapahtumatuotanto.

Kansjerf harjoittaa maataloutta ja kananmunien, raparperin ja yrttien suoramyyntiä kuluttajille. Kansjerfissä järjestetään paljon kulttuuri- ja musiikkitapahtumia, juhlia, syntymäpäiviä, perhetilaisuuksia ja yritystapahtumia räätälöidyillä palvelukokonaisuuksilla.

 

Kotisivu

Back To Top