skip to Main Content

Tervetuloa Strandbistroon

Avoinna

lasuljettu
susuljettu
masuljettu
tisuljettu
kesuljettu
tosuljettu
pesuljettu
Sulkemisajat viittaavat keittiön sulkemiseen.

Helatorstaipyhänä olemme auki torstai-sunnuntai. Kesäkuussa olemme auki ke-la ja juhannuksesta eteenpäin joka päivä. Koululomien jälkeen elokuussa olemme auki perjantaista-sunnuntaihin.

 

Varaukset puh 040-617 5515 (venepaikat, ravintola, sauna, majoitusluhdit, pesutupa)

Sataman palvelut pyörittää Strandbistro Bromarv Oy. Y-tunnus 3115957-5. Satamakapteeni ja ravintoloitsija on Mårten Johansson. Keittiöstä vastaa Sander Benda ja tarjoilusta Oona Sipinen. Bistromme löytyy vieraslaiturin päästä ja autoilijoille parkkipaikan vierestä. Meillä on 24 paikkaa bistrorakennuksen sisällä, 20 katon alla terassilla ja runsaat 50 ulkona toriterassilla. Myös terassi on katettu alue ja pöydät sijoitettu väljästi coronan takia.

Strandbistro panostaa ruokaan ja musikkiin.

Ruokalista vaihtelee satokauden mukaan, mutta meillä on aina tarjoilla burgerit (naudanliha, halloumi/portobello/kala), fish & chips, yksi liha-, kala ja vegeruoka, tapas-annoksia, jälkiruokia ja Il-Primojäätelöä. Kesäkuussa tarjoamme mm. Bromarvin villilohta, lahnaburgereita ja parsaa. Otamme huomioon myös ruoka-aine allergioistasi.

Teemme lasten annoksia kaikista annoksista. Käytämme kettiössä paikallista kalaa, lihaa ja vihanneksia aina kun on saatavilla.

Meillä on täydet A-oikeudet sekä mietojen alkoholijuomien päivittäistavarakauppa oikeuksia.

Meillä on esteetön tulo bistroon ja terasseille sekä WC:lle, Wi-fi sekä mobiilien latauspiste.

Koirat ovat tervetulleita terassille.

Elävää musiikkia Bromarvissa ja lasten kokkikoulu

Strandbistro järjestää kesällä yhdessä Spiltanin, Theodorsin, Kansjerfin kulttuuritilan, Bromarv Gårdin, Skatafén ja Bromarvin kyläyhdistyksen kanssa yli 40 elävän musiikin tapahtumaa Bromarvissa. Tukijana on Svenska kulturfonden säätiö. 17 tapahtumaa tapahtuvat satamatorilla ja Strandbistron tiloissa, joista isoimmat Bromarvin yö (Apollo Orchestra) la 2.7. sekä Hemma hos Greta-show band la 16.7. Koko Elävän musiikin ohjelma julkaistaan kesäkuun alussa Bromarv.fi kotisivuilla.

Juhannuksen tienoilla Strandbistro järjestää jälleen lasten kokkikoulu (3 päivää *2h) yhdessä Gastro Nostra Raseborg yhdistyksen kanssa. Mukaan mahtuu 10 lasta.

Lauantaitorilla järjestetään kesällä useita ruokatapahtumia. La 11. kesäkuuta klo 10-12 esiintyy TVstä tuttu ravitsemustieteilijä ja ruokakirjailija Tara Junker, jonka kolmas keittokirja ”Taivaalla näkyy ricottapilviä” ilmestyi keväällä 2022.

Lisää ohjelmista katso Strandbistron FaceBook– sivu

Bromarvin saaristosatama

Puh. 0406175515
Sähköposti: info@bromarvhamn.fi

Back To Top