Skip to content

Bromarv sijaitsee Suomen eteläisimmillä leveysasteilla mahdollistaen pitkän ja monipuolisen kasvusesongin. Bromarvin pellot ovat pitkälti vanhaa merenpohjaa, mikä tekee alueesta mainion kasvisten, juuresten ja viljojen viljelyyn.

 

Tallbacka trädgård

Tallbacka trädgård viljelee mm. tomaatteja, chilejä, kurkkuja sekä salaatteja. Kasvikset korjataan menekin mukaan, joten varastointia ei synny. Tallbacka ei käytä lainkaan kemiallisia torjunta-aineita. Tallbackan puutarhaa ylläpitää Runa-Linn ja John Silander.

Löydät Tallbackan kasvikset Tallbackan risteyksessä sijaitsevasta itsepalvelupisteestä Bromarvintien kupeessa matkalla Padvaa kohti!

Kotisivu

Vårkulla trädgård

Anders Ravia hoitaa Vårkulla trädgårdia Orvlaxissa. Hänen suolakurkkunsa ovat tunnettuja koko läntisellä Uudellamaalla! Vårkullan kasvistarjonta on laaja ja seuraa sesonkia keväästä syksyyn. Vårkullan kasvikset, yrtit, juurekset, suolakurkut yms. löydät Bromarvin kesätorilta!

 Lue lisää

Kansjerf Kulttuuritila

Maatalouden ohella Kansjerfin Kulttuuritilalla on ainutlaatuinen ranskalainen puutarha suurine raparperiviljelmineen, joiden juuret juontavat 1930-luvulle. Raparperi ja tilan omat kananmunat ovat ostettavissa suoraan tilalta.

Kotisivu

Back To Top