Skip to content

Tietoa MyBromarv-projektista

Bromarvin kylätoimikunta perusti syyskuun lopussa voittoa tavoittelemattoman yhtiön, jonka tavoitteena on kehittää Bromarvin palveluja ja asuinympäristöä entisestään, sekä markkinoida kylää houkutellakseen uusia asukkaita.Yhtiö rekisteröitiin kaupparekisteriin 28.10.2020 nimellä Ab MyBromarv Oy.

Yhtiön hallitus on hakenut rahoitusta hankkeelle ja ensimmäiset positiiviset päätökset on jo saatu. Paikallinen Bromarvin säästöpankkisäätiö (Sparbanksstiftelsen i Bromarf) on myöntänyt hankkeelle 20 000 euron avustuksen. Tämän paikallisen tuen ansiosta, saatoimme hakea suurempaa projektirahoitusta Pomovästiltä. Kokonaisbudjettimme on 100 000 euroa kahden vuoden ajanjaksolla. Olemme sitoutuneet rahoittamaan 50 % muista lähteistä ja rahoitusta on jo haettu useammasta suomenruotsalaisesta säätiöstä, joiden osalta odotamme päätöksiä lähikuukausina.

Pomoväst on päättänyt puoltaa hakemustamme (50 000 euroa), joka vaatii vielä ELY-keskuksen hyväksynnän.

Yhtiö on pyytänyt tarjouksia projektijohdon ja markkinoinnin tehtävien ostopalvelujen osalta 30.10.2020 mennessä. Tarjouspyynnöt on julkaistu bromarv.fi-sivulla. Olemme vastaanottaneet hakuajan puitteissa kolme hakemusta koskien projektijohdon tehtävää, joihin hallitus ottaa kantaa lähiaikoina. Markkinoinnin palvelujen osalta, vastaanotetut tarjoukset olivat monimuotoisia, joten niiden osalta toimeksianto vaatii vielä tarkempaa täsmennystä.

Lisätietoja antaa Mikael Ingberg, puh. 050 63210, mikael.ingberg@saunalahti.fi

Ab MyBromarv Oy:n hallitus

Mikael Ingberg, pj.

Mikael Aminoff

Sonja Beja

Katja Palin

Ida Söderström

Back To Top