skip to Main Content

Tervetuloa Strandbistroon

Avoinna

lasuljettu
susuljettu
masuljettu
tisuljettu
kesuljettu
tosuljettu
pesuljettu
Sulkemisajat viittaavat anniskelun päättymiseen.

Syksyllä olemme auki 30 lokakuuta ja 18-19 joulukuuta. Teemana riista, sienet ja syksyn raakaineet.

Avantouinti ja sauna mahdollinen.

Varaukset puh 040-617 5515 (venepaikat, ravintola, sauna, majoitusluhdit, pesutupa)

Sataman palvelut pyörittää Strandbistro Bromarv Oy. Y-tunnus 3115957-5. Satamakapteeni ja ravintoloitsija on Mårten Johansson. Keittiöstä vastaa Sander Benda ja tarjoilusta Sara Ingberg. Bistromme löytyy vieraslaiturin päästä ja autoilijoille parkkipaikan vierestä. Meillä on 24 paikkaa bistrorakennuksen sisällä, 20 katon alla terassilla ja runsaat 50 ulkona toriterassilla. Myös terassi on katettu alue ja pöydät sijoitettu väljästi coronan takia.

Strandbistro panostaa ruokaan ja musikkiin.

Ruokalista vaihtelee satokauden mukaan, mutta meillä on aina tarjoilla burgerit (naudanliha, halloumi/portobello/kala), fish & chips, yksi liha-, kala ja vegeruoka, tapas-annoksia, jälkiruokia ja Il-Primojäätelöä. Kesäkuussa tarjoamme mm. Bromarvin villilohta, lahnaburgereita ja parsaa. Otamme huomioon myös ruoka-aine allergioistasi.

Teemme lasten annoksia kaikista annoksista. Käytämme kettiössä paikallista kalaa, lihaa ja vihanneksia aina kun on saatavilla.

Meillä on täydet A-oikeudet sekä mietojen alkoholijuomien päivittäistavarakauppa oikeuksia.

Meillä on esteetön tulo bistroon ja terasseille sekä WC:lle, Wi-fi sekä mobiilien latauspiste.

Koirat ovat tervetulleita terassille.

Syyslomaviikolla toimintaa joka päivä

Strandbistro tarjosi syyslomaviikolla 16.-23. lokakuuta elävää musiikkia, ruokapuuhastelua lapsille, riistameny ja talviuintia. Ohjelma alkoi lauantaina 16 lokakuuta kilohaili-snapsilauluillallisella Lasse von Hertzenin johdolla ja päättyi lauantaina 23 lokakuuta Oktoberfestareilla. Bistro on avoinna joka ilta. Ruokalistalla oli mm. paistettua sorsaa, savustettua hanhea ja graavattua peuraa.

Lauantaitorilla oli kaksi ruokasesittelyä. Lauantaina 16. lokakuuta klo 10-12 Sara Randström esitteli sieniruokia ja lauantaina 23 lokakuuta Mattias Eriksson grillasi riistamakkaraa ja lisukkeina Anders Ravian puutarhasta kurpitsaa ja viherkaalia.

Strandbistro on avoinna lauantaina 30 lokakuuta ja joulumarkkinoiden yhteydessä 18-19  joulukuuta.

Lisää ohjelmista katso Strandbistron FaceBook– sivu

Bromarvin saaristosatama

Puh. 0406175515
Sähköposti: info@bromarvhamn.fi

Back To Top