skip to Main Content

Bromarvin kylätoimikunta r.y.

Bromarvin kylätoimikunta r.y. on koko Bromarvin kokoava aatteellinen yhdistys. Tavoitteemme on yhdessä muiden yhdistysten, organisaatioiden, yritysten sekä Bromarvin ystävien kanssa tehdä kylästä elävä ja elinvoimainen.

Kylätoimikunnan ensisijainen toiminta on ylläpitää saaristosatamaa ja sen yhteydessä olevaa toria sekä tarjota kausittaisia venepaikkoja, tarjota turisti-infoa, ylläpitää Bromarv-kotisivuja ja myydä Bromarviin liittyviä tuotteita, kuten viirejä, kirjoja sekä #mybromarv tuotteita. Kylätoimikunta järjestää tiettyjä tapahtumia kuten Bromarvin yön sekä Joulumarkkinat yhdessä muiden yhdistysten ja yritysten kanssa. Yhdistys vastaa myös Kalastusmuseosta, joka sijaitsee Vättlaxin Västergårdissa – museokäynnit on sovittavissa erikseen.

Bromarvin Kylätoimikunta juhli 30 vuoden toimintaa vuonna 2014, ja se tunnettiin aiemmin nimellä Vättlaxin Kylätoimikunta r.y. Koska yhdistys tekee töistä koko seudun hyväksi, sen nimeksi vaihdettiin Bromarvin Kylätoimikunta r.y. vuonna 2017.

Seuraa Kylätoimikunnan Facebook sivuja

Liity jäseneksi

Liittymällä jäseneksi olet mukana mahdollistamassa yhteisten tavoitteidemme toteutumista. ”Yhdessä Bromarvin parhaaksi”⁠

Jäsenmaksu on vain 10€/henkilö/vuosi. Liittykää vaikka koko perheen voimin! (pankki FIFI7340555740000430 / jäsen)⁠
Nyt voit myös helposti maksaa MobilePay numerolla 27942⁠
Kiitos, että olet mukana!
 

Hallitus

sähköposti: info@bromarv.fi
 
Micke Gestrin, ordförande (t. 040 076 0400)
Henry Blomqvist, vice ordförande
Heidi Lindholm, sekreterare (t. 0400 198 588)
Oscar Gräsbeck, medlem
Stefan Grönroos, medlem
Veera Laitinen, medlem
Tomas Strandberg, medlem
Roger Lindström, suppleant
Petri Manninen, suppleant

 

Back To Top