skip to Main Content

Bromarv haluaa houkutella saaristokylään uusia asukkaita ja oppilaita kouluun

Joukko bromarvilaisia on viime viikkojen aikana kokoontunut useamman kerran pohtimaan mahdollisia keinoja Bromarvin koulun tulevaisuuden turvaamiseksi. Kokousten ja keskustelujen pohjalta on päätetty perustaa voittoa tavoittelematon yhtiö Ab MyBromarv Oy, jonka tavoitteena on kehittää Bromarvin palveluja ja asuinympäristöä entisestään, sekä markkinoida kylää houkutellakseen uusia asukkaita ja sitä myöten oppilaita kouluun.

Bromarvin kylätoimikunta omistaa yhtiön, mutta tarkoituksena on laajentaa omistuspohjaa myös muihin Bromarvin yhdistyksiin. Yhtiön ensimmäinen hallitus, koostuen jäsenistä Mikael Ingberg, Mikael Aminoff, Sonja Beja, Katja Palin ja Ida Söderström, on parhaillaan käynnistämässä tarkempaa suunnittelutyötä yhtiön lähivuosien toiminnasta. Työryhmässä on ollut mukana myös Runa-Linn Silander.

Kaikki ideat ovat tervetulleita, joten jos sinulla on ajatuksia tai ehdotuksia kylän kehittämiseksi tai haluat muuten auttaa projektissa, niin ole ihmeessä yhteydessä johonkin yllä mainituista henkilöistä, esim. FB:n kautta.

Yhdessä voimme tehdä Bromarvista entistä houkuttelevamman paikan olla ja elää!

 

Back To Top