Skip to content

Strandbistron: Bromarf goes 80’s

I år fyller Bromarv Byaråd r.f 40 år och för att fira detta tar vi en tidsresa tillbaka till föreningens födelsetider – 80-talet!

Kom och dansa med Svenskfinlands mest älskade partyband – Bromarfs egna Apollo Orchestra! Bandet som fyllt bröllop, festivaler, fartyg och fester av alla slag med glädje och dans i över 8 års tid fyller Bromarv den 29.6.2024 med enbart 80-talshits. Gräv fram paljetterna, pastellklänningarna, rockläderjackorna och glittret för att festa tills midnatt med världens mest oförglömliga hits. Bromarv Byaråd fyller 40 år och vi firar feståret med att återvända till föreningens födelsetider i takt med Whitney Houston, Toto, Stevie Wonder, Prince, Pointer Sisters och mera! 80-talet återvänder med Apollo Orchestra och tre fenomenala solister; Maja Mannila, Sandra Långbacka och Oscar Gräsbeck.
Strandbistron lö 29.6.2024 kl. 21:00
Biljett 25 € från Netticket: https://www.netticket.fi/bromarf-goes-80s
Apollo Orchestra har uppträtt i Bromarv flera gånger och fyllt hamnen som vanligt med härligt festsällskap gång efter gång. Till skillnad från de flesta band har Apollo alltid flera solister; denna gång förstärkt med den bromarvfödda Maja Mannila som gjort internationell karriär senaste åren med sin fantastiska röst och otroliga skicklighet. Vi är alla överens om att en stor del av musikens guldkorn kommit ut under 80-talet; därför vill vi servera de bästa och mest oförglömliga hits åt er!
Minderåriga är välkomna i sällskap med förmyndare.

Boka bord på Strandbistron före spelningen.
Arrangörer: Bromarv byaråd r.f, Strandbistron & Amiral Audio

Datum

29 juni, 2024

Tid

18:00 - 21:00
Kategori
Back To Top