skip to Main Content

Tervetuloa Bromarviin

Meren ympäröimä Bromarv on yksi Raaseporin kauneimmista kylistä. Vain 36 km Tammisaaren keskustasta löydät pienen mutta aktiivisen kylän, jonka palvelut ja yhteistyö toimivat vuoden ympäri. Bromarvissa on kulttuurielämää, ravintoloita, uskomattomia nähtävyyksiä sekä henkeäsalpaavia saaristomaisemia!

”Parasta Bromarvissa on kuitenkin se, että täällä kohdellaan ihmisiä yksilöinä ja jokainen on tärkeä osa tätä pientä kyläyhteisöä juuri sellaisena kun on”, kertoo Veera.

Lue lisää lapsiperheiden Bromarvista  https://www.bromarv.fi/fi/asuminen-ja-palvelut/bromarv-lapsiperheille/

”Sunnuntaisin tuntui aina vain vaikeammalta lähteä mökiltä kotiin Espooseen ja tunne siitä, että haluamme asua täällä vahvistui vuosi vuodelta”, kertoo Markku.

Lue lisää miten sinäkin voisit muuttaa Bromarviin  https://www.bromarv.fi/fi/muuta-bromarviin/vapaat-asunnot-ja-tontit/

”Tavoitteena on tarjota kaikkea, mitä asiakkaat haluavat ja jos jotain tuotetta ei ole, sitä voidaan tilata” Tätä periaatetta noudattaa kauppiaat Ragna-Lise Karlsson ja Tanja Eriksson.

Lue lisää Bromarvin palvelurekisteristä  https://www.bromarv.fi/fi/asuminen-ja-palvelut/palvelurekisteri/

Citymaalainen Sirkku Varjonen yhdistää yli 400-neliöisen maalaistalon Bromarvissa, luonnonrauhan ja tutkijan työn Helsingissä – mm paikallinen bussiyhtiö mahdollistaa tämän.

Lue lisää Bromarvin liikenneyhteyksistä  https://www.bromarv.fi/fi/asuminen-ja-palvelut/yhteydet/

Jessica Aminoff edustaa uutta  sukupolvea Riilahden Kartanossa. Kartanossa kasvatetaan luomulihakarjaa mutta heidän palveluihinsa kuuluu myös mökkivuokrausta, ratsastusleiriä ym.

Lue lisää Bromarvin lähiruoka tarjonnasta  https://www.bromarv.fi/fi/lahiruoka/

Saammeko esitellä korikauppias Janssonin! Harvassa kylässä tori on yhtä hienolla paikalla kun Bromarvissa. Ja kesän torimyyjiä on vuosi vuodelta enemmän. 

Lue lisää Bromarvin torista  https://www.bromarv.fi/fi/lahiruoka/tori/

Tuntuuko sinusta, että haluaisit vaihtaa suurkaupunkielämän pienen saaristokylän idylliin? Mikä sai Bejan perheen valitsemaan Bromarvin  Pariisin sijasta?

Lue lisää asumisesta ja palveluista Bromarvissa  https://www.bromarv.fi/fi/asuminen-ja-palvelut/

Tapahtumat

Back To Top