skip to Main Content

Theodors

Bromarvvägen 1844b

10570 Bromarv

www.theodors.fi

petras.catering@gmail.com

040 7240871

Restaurang och café Theodors finns mitt i Bromarv by mellan kyrkan och bybutiken, ett stenkast från skärgårdshamnen. Vi betjänar året runt och har 50 sittplatser inomhus och 50 sittplatser utomhus med utsikt över djurgårdsfjärden dvs Bromarv östra sida där du också kan anlända med båt till restaurangens brygga. I anslutning till restaurangen finns ett kabinett som lämpar sig för mindre sammankomster och möten. Vi strävar till att betjäna våra kunder alla vardagar från kl. 8 och veckoslut från kl. 11, men våra öppettider kan variera beroende på restriktionerna.

 

Hos oss på Theodors kan du äta lunch från stående bord alla vardagar och även söndagar. På vår a la carte lista finns hamburgare, fisk, kött, vegetariskt och vi använder oss av närproducerade produkter från byn när det finns att tillgå. Vår sommarmeny finns på www.theodors.fi och lunchlistan finns på https://www.lunchpaus.fi/bromarv.

Hos oss kan man också njuta av en kopp kaffe med både saltigt och sött tilltugg. Vi bakar alla våra söta bakverk själva.

På sociala medier hittar ni oss på:

https://www.facebook.com/RestaurangTheodors

https://www.instagram.com/theodorsrestaurang/

Back To Top