Skip to content

Skatafé

Skatafé Bromarv

Padvavägen 1552

www.skatafe.com

skatafe@gmail.com

040-5487529

Skatafé är en mysig sommarrestaurang belägen i ändan av Padvavägen, precis vid havet, på ca 8km avstånd från den välkända Padva simstranden. Säsong 2021 sätter igång i maj (lö-sö) och fortsätter juni-augusti alla dagar i veckan. På Skatafé kan du sitta med trygga avstånd på den stora soliga terrassen med 100 kundplatser och dessutom med en vacker utsikt över havet. Hälften av terrassen är under tak. Inne i restaurangen har vi 15 kundplatser. Dessutom omringas restaurangen av en stor, trygg gräsplan med aktiviteter som barn kan tillbringa tiden på. Nu som då besöks barnen även av Skatafés alldeles egna panda-maskot Skutte! Även hundar är varmt välkomna hos oss.

Du kan enkelt ta dig till Skatafé med både bil och båt, vi har en stor parkering för bilar och en gästbrygga för våra båtgäster.

Skatafé har A-rättigheter samt rättigheterna för detaljhandel. Från vår meny kan du hitta något för alla; burgare, fräscha sallader, fisk, biffar, vegetariskt samt en egen meny för barnen. Vi ser även till att erbjuda något till sötsuget, som t.ex. glassar och hembakade bakverk. Skatafé erbjuder även inkvartering. För mer information om våra inkvarteringsmöjligheter och för bokning kan du gå in på https://www.booking.com/hotel/fi/skatafe.fi.html

Vi har planerat in en hel del evenemang på Skatafé för säsong 2021, levande musik, temadagar, en hel dag med program för våra minsta kunder samt mycket mer! Alla evenemang och verksamheten byggs givetvis upp på basen av de rådande restriktionerna och med vår egen och våra kunders säkerhet i centrum.

Håll dig uppdaterad om evenemang och annat intressant som händer hos oss med att följa Skatafé på Facebook samt Instagram. Vi ses på Skatafé!

Back To Top