skip to Main Content

Björn Wadenström hoitaa sataman palvelut

Bromarvin kylätoimikunta on ja Bjorn Wadenström ovat tehneet sopimuksen uuden saaristosataman palveluiden hoitamisesta. Eräopaskursseja suorittanut Björn on talvisin työskennellyt Lapland Safaris-yrityksessä. Seikkailuradat ja melonta kuuluvat Björnin vahvuusalueisiin. Bromarvin saaristosatamassa Björnin suunnitelmiin kuuluvat esim. kanoottien, kajakkien ja polkupyörien vuokrausta.

Haimme satamakapteenia, tori-isäntää, kahvilan pitäjää ja elämystuottajaa. Monipuolinen liikeidea ja kokemus matkailualasta antaa Björnille hyvät mahdollisuudet hoitaa saaristosataman palvelut.
-Henrik Huldin, kylätoimikunnan puheenjohtaja

48-vuotiaalla Björn Wadenströmillä on pitkä kokemus pelastustoiminnasta. Björn on toiminut leiriteknikkona eri katastrofialueilla ympäri maailmaa. Turvallisuus-osaamisesta on hyötyä kun veneilijöiden ja muiden vierailijoiden määrä satamassa kasvaa.

Tavoitteena on että satama avataan juhannuksen tienoilla. Kahvilarakennus remontoidaan ja terassi sadalle hengelle rakennetaan vielä ennen sesongin alkua.

Satama uudistetaan kokonaan ja tavoitteemme on houkutella uusia vierailijoita Bromarviin. Silloin satamassa täytyy olla monipuoliset palvelut tarjolla. Björnin veli Uffe Wadenström, joka pitää Karjaalla KW-nimistä ravintolaa, on luvannut auttaa Björnia kahvilatoiminnan alkuvaiheessa. Pidimme sitä hyvänä asiana.
-Henrik Huldin, kylätoimikunnan puheenjohtaja

Björn Wadenströmin yhteystiedot: puh. 0400856946 tai sähköposti bjorn.wadenstrom [a] gmail.com.

Björn Wadenström Hoitaa Sataman Palvelut
Back To Top