skip to Main Content
Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Det här evenemang har passerat.

Familjepjäs på HV

8 juli kl 18:00 - 20:00

Det är härligt med barnvakter. Hur skulle mammor och pappor annars hinna göra allt det roliga som bara vuxna får göra? För barn blir det extra härligt med barnvakter som flyger med paraply eller kanske en barnvakt som har varit sjörövare. Då, är det kanske ändå barnen som har det roligast! Nu får vi hänga dagarna långa med världens bästa barnvakt. Det är nämligen gamle sjörövaren Jakob Dunderskägg som knackar på dörren!

Jakob Dunderskägg är en föreställning utan åldersgräns: pjäsen baserar sig på Christina Anderssons barnböcker. Såväl böckerna som föreställningen handlar om vardagliga saker som tandborstning, måltider och läggdags, kryddad med spännande äventyr på havet och öde öar. Vi blir påminda om fantasins oändliga glädje och hur vi alla kan bli sedda och känna oss viktiga. Kanske den viktigaste av alla kunskaper är förmågan att leka?

Sommaren 2019 firar både Skärgårdsteatern och Jakob Dunderskägg 50 år. Nu skall det jublas på riktigt!

JAKOB DUNDERSKÄGG är en familjepjäs och riktar sig främst till barn i åldern 7-11, men lämpar sig lika väl för alla vuxna barn. Pjäsen räcker ca 2 timmar inklusive paus.

Detaljer

Datum:
8 juli
Tid:
18:00 - 20:00
Evenemang kategori:

Plats

Hembygdens väl
Rilaxvägen 33
BROMARV, 10570
Webbplats:
http://www.ufhvbromarf.nsu.fi/start/
Back To Top